Scholen

Scholen

OLVI Boom 

Het Onze-Lieve-Vrouw instituut Boom is een school met aso, bso en tso richtingen. De school ondersteunt haar leerlingen in het ontdekken, bevestigen en ontwikkelen van hun talenten. Samen met leerkracht Ann Aeyels gaan leerlingen Laurie Cheryl Nsengiyumva en Shanda Van Damme op inleefreis.

Maris Stella Instituut Oostmalle

Het Maris Stella Instituut te Malle bestaat zowel uit aso als kso richtingen. Naast vakkennis, werkt de school ook aan socio-emotionele, sociale, culturele en maatschappelijke projecten. Zo wil de school zijn leerlingen laten groeien tot geëngageerde jongeren. Twee van die geëngageerde leerlingen, Pieter Wilms en Annebeau Hofkens, gaan mee op inleefreis.

Sint-Bavo Gent

Sint-Bavo Humaniora in Gent, een aso school, wil zijn leerlingen niet enkel in de klas, maar ook via projecten buiten de schoolmuren zich laten ontplooien. De inleefreis is zo’n project dat zich buiten de schoolmuren afspeelt. Leerlingen Charlotte Van Waeyenberghe en Laure van Acker zullen er samen met leerkracht Benedict Verbrugge aan deelnemen.

RHIZO Campus Oost Kortrijk

RHIZO Campus Oost in Kortrijk bestaat uit verschillende aso, bso en tso richtingen. De school biedt inspirerend onderwijs dat jongeren ertoe aanzet om democratisch burgerschap op te nemen en hun talenten te ontplooien om zo sterk in het (samen)leven te staan. Leerlinge Chaimae el Massaoul gaat samen met leerkracht Joke Eeckhout mee op onze inleefreis.

Sint-Maarten Beveren

In de bovenschool van Sint-Maarten in Beveren kan je van het derde tot het zevende secundair aso-, bso- en tso-richtingen studeren. Twee leerlingen van de school, Elena Brys en Lucas Van Looveren, gaan onder begeleiding van leerkracht Katrijn Van Loo, mee op onze inleefreis doorheen Europa.

Humaniora Kindsheid Jesu In Hasselt

De Humaniora kindsheid Jesu in Hasselt is een school waar je naast klassieke aso richtingen ook muziek kan studeren. Kaat Emmery en Annelies De Grave, twee leerlingen van Humaniora Kindsheid Jesu, gaan samen met leerkracht Bert Dussar mee op onze inleefreis.

Heilig Graf Turnhout

Het Heilig Graf in Turnhout is een school met aso, bso, tso en kso richtingen. De school draagt verdraagzaamheid, solidariteit en respect hoog in het vaandel. Van deze school gaan leerlingen Janne Boeckx en Gracielle Kwizera mee op inleefreis, samen met leerkracht Mieke Paulussen.